Croatian Design Superstore u Zagrebu

03/12/2015

Croatian Design Superstore originalni je koncept koji afirmira hrvatski dizajn kao značajan segment domaće kulturne i kreativne industrije, pruža kvalitetan i zanimljiv sadržaj turističkim posjetiteljima, podiže razinu ponude i povećava atraktivnost destinacije te pomaže njezinu brendiranju. Arhitekti Iva Letilović i Igor Pedišić zaslužni su za sva arhitektonska rješenja Croatian Design Superstorea, od ranijih izložbeno-prodajnih instalacija na jadranskoj obali do interijera stalnog prostora u Martićevoj ulici. 

Okosnicu koncepta Croatian Design Superstore čini reprezentativna izložba suvremenog hrvatskog dizajna s integriranim prodajnim modelom. Selekcija najboljih primjeraka autentičnih proizvoda dizajniranih u Hrvatskoj odabrana je prema stručnim kriterijima izvrsnosti u dizajnu.

Croatian Design Superstore Café okuplja lokalnu kreativnu i poslovnu zajednicu i turističke posjetitelje u Zagrebu. Svakodnevno nudi ukusne take-out zalogaje, tople napitke i jedinstveno mjesto za odmor, druženje, edukaciju i rad. 

Članovi Oris kluba ostvaruju popust od 5% na sav asortiman namještaja i rasvjete; 10% na sav ostali asortiman i 10 % na konzumaciju svih artikala hrane i pića u CDSS Café-u.

CROATIAN DESIGN SUPERSTORE
Martićeva 4, 10 000 Zagreb

RADNO VRIJEME
Superstore / Café
ponedjeljak – subota
9.00 – 21.00

store@croatiandesignsuperstore.com
www.croatiandesignsuperstore.com