Vrata dizajn daruju popuste na ADIELLE i OIKOS modele vrata!

 

04/03/2016

Vrata dizajn je ovlašteni distributer i multibrand prodajno mjesto izuzetnih talijanskih proizvođača protuprovalnih i unutarnjih sobnih vrata. Proizvođači se ističu svojojm kvalitetom i dizajnom, a također su certificirana prema zahtjevima Europske unije. Garancija na isporučena vrata je 3 do 15 godina. Osim vrhunskog proizvoda klijentima osiguravamo besprijekornu ugradnju i servis.

Za članove Oris kluba osigurali smo:

15% popusta na ADIELLE staklena zaokretna vrata

Modeli su asimilirani sa zidom, inverznog otvaranja ili pivot otvaranja, do 2,80 m visine, sa aluminijskim profilima u osnovnoj, crnoj, bijeloj te RAL bojama: crvenoj, žutoj i plavoj. Mogućnost okolnih zidnih panela u završnoj obradi vrata, po izboru od drugih materijala ili s insertacijom u području brave (beton, drvo, koža, tkanina).

Katalog

15%  popusta na ADIELLE staklene klizne stijene

Staklene klizne stijene dostupne su u različitim modelima i završnoj obradi, kvalitetnih alu vodilica i kombinacije kliznih i fiksnih dijelova uz mogućnost insertacije elemenata od drva, betona, kože, tkanine. Jedinstveno rješenje dvostrukog stakla i mogućnosti veneziner roll up-a unutar dvostuke klizne stijene - idealno za intimu prostora.

Katalog

10% popusta na Oikos proptuprovalna vrata

4 različita modela: klasična jednostruka ili dvostruka, asimilirana sa zidom, pivot otvaranje te klizno otvaranje. 

Osim inovativne tehnologije otvaranja, visine do 3,00 m i patentirane protuprovalne zaštite, Oikos je vodeći proizvođač i zbog vrhunskog izbora različitih materijala panela vrata. Ističu se materijali poput: porcelain gress, ghisa kao kombinacija porculana i čelika, bronca, beton, ali i vrhunski obrađeno puno drvo. Mogućnost oblaganja okolnog zida u isti materijal kao i panel vrata. Uz protuprovalnu, visok stupanj termičke i zvučne izolacije, sa 15 godina garancije.

Katalog

Vrata dizajn d.o.o.
Selska cesta 167
10 000 ZAGREB
Tel. 01 3020 945
Email: info@vratadizajn.hr
Web: www.vratadizajn.hr