Fenomenalna kućna interpretacija profesionalne kuhinje

 

08/02/2019

Scavolini – predstavnik vrhunskih kuhinja proizvedenih u Italiji udružio se  s vrhunskim talijanskim chefom Carlom Cracco i stvorio kuhinju Mia.
Rezultat ove izvanredne suradnje je fenomenalna kućna interpretacija profesionalne kuhinje.
Dok Scavolini briljira u dizajnu i kvaliteti izvedbe, chef Carlo Crocco dao je maksimalna doprinos u pogledu funkcionalnosti i prezentacije kulinarskih vještina. 
 
S posebnom pažnjom dizajnirana kuhinja Mia opremljena je na način da svakom kuharu omogući da se osjeća i postigne rezultate u rangu vrhunskog chefa. 
Tehnološki aspekt kuhinje slijedi posljednje  trendove u smislu tretiranja namirnica s poštovanjem, uz stvaranje što manje otpada, što manju potrošnju energije, a uključuje posebne tehnike kuhanja i čuvanja hrane. 
Uređaji koji idu uz ovu kuhinju, kao što su  ladica za kuhanje u vakuumu s novom funkcijom za mariniranje, lampa za grijanje hrane, profesionalne napa stvaraju posebno profesionalno ozračje pri stvaranju i najjednostavnijih svakodnevnih jela te svaki kulinarski pokušaj pretvaraju u podvig.
 
Što se tiče stila, Mia by Carlo Cracco ističe se svojim kontrastima: operativni dio kuhinje – radna površina i uređaji ostavljaju robustan i moćan dojam, dok kuhinjski ormarići dolaze i u  toplijim nijansama. 
 
Mia by Carlo Cracco – kuhinja koja govori o lijepom životu u kuhinji, o ljepoti namirnica te uvažava razinu potrošnje u svakom smislu. To je kuhinja koja govori o suvremenom životu, o nama.