Novi podovi iz Bjelina za vaše kreativne interijere

 

10/06/2020

Bjelin dizajnira, razvija, proizvodi i prodaje široki asortiman proizvoda koji se sastoji od tradicionalnih drvenih podova i novih inovativnih podova. Tvrtka konstantno unapređuje svoje podove u suradnji sa sestrinskom Välinge Innovation AB, poznatom po izumu klik sistema. Proizvodnja se odvija u modernim tvornicama u Hrvatskoj i Švedskoj.

Tijekom naredne godine Bjelin će dostići kapacitet proizvodnje od oko 10 milijuna kvadratnih metara, te potvrditi svoj status jednog od najvećih proizvođača parketa u Europi.

Bjelin asortiman:
• široke daske od učvršćenog drveta, Woodura
• troslojni Parket
• parket uzorka riblje kosti 
• novi revolucionarni keramički podovi, Nadura

Podovi koje se lako montiraju
Inovativna švedska tehnologija i vrhunska moderna proizvodnja pružaju vam stabilne podove koji će zadržati svoju kvalitetu i postojani izgled vrlo dugo.
Sirovina koja se koristi za izradu Bjelinovih parketa dolazi iz svjetski poznatih slavonskih šuma. Drvo se obrađuje u Bjelinovim tvornicama te plasira na svjetska tržišta. Visoka kvaliteta hrasta omogućuje širinu dasaka do 22 cm, te unikatan izgled, od elegantnog do rustikalnog.
 
Drveni podovi za bezbrižan život
Bjelin podovi s Woodura® površinom omogućuju vam lakši svakodnevni život. Nema više bojazni da će visoke potpetice, igračake, odbačeni predmeti ili kućni ljubimaci ostaviti trag na vašem podu. Izvanredna otpornost na habanje čini Woodura podove pogodnim za gotovo svaku prostoriju u kući ili komercijalnom prostoru.

Nagrađena tehnologija
Woodura® podovi izrađeni su patentiranom tehnologijom spajanja  tankog hrastovog furnira i posebno patentirane mješavine praha. Mješavina praha savršeno ispunjava prirodne otvore drva i poboljšava finalni izgled poda. 

Za više informacija o Bjelin inovativnim podovima i načinima primjene molimo obratite se na prodaja@bjelin.hr ili 047 531054