Posjetite sajam MADE Expo 13.-16.3.2019

13/02/2019

MADE expo 13.-16.3.2019, Milano
Međunarodni sajam arhitekture i građevinske industrije 
 
Deveto izdanje najvećeg međunarodnog sajma građevinske industrije i arhitekture MADE Expo, održat će se od 13. do 16. ožujka 2019. u Milanu na poznatom izložbenom centru Milano – Rho. 
 
Sajam MADE Expo specijaliziran je za četiri segmenta industrije - MADE Građenje i materijali, MADE obloge, Prozori i Vrata, MADE Interijeri i MADE softverska rješenja, tehnologije i usluge.
 
Tijekom trajanja sajma održat će se stručna predavanja i radionice posvećene sigurnosti, udobnosti, održivosti i inovacijama u industriji građenja tijekom kojih će biti predstavljena najsuvremenija rješenja i materijali. Posebna pažnja posvetit će se temi seizmičkih aktivnosti i rješenjima usmjerenim na sigurnost, prevenciju, ojačanje strukture i statike građevina. 
 
U segmentu arhitekture i interijera, MADE Expo predstavlja najbolje proizvode za arhitekturu i dizajn interijera koji s ponosom nose etiketu Made in Italy. Ove godine MADE Expo domaćin je ekskluzivne izložbe u suradnji s ELLE DECOROM i arhitektima studija Calvi Brambilla. 
 
Uz izložbu talijanskih dizajnerskih noviteta, sajam MADE Expo organizira Archmarathon Selections, međunarodno  arhitektonsko natjecanje u kojem sudjeluje 30 domaćih i međunarodnih arhitektonskih ureda iz 13 različitih kategorija.