Stigli su novi Fundermaxovi trendovski dekori i površine

 

26/05/2021

Stigla je nova kolekcija Fundermax Trend dekori i površinske obrade.
 
„Na unutarnjoj ljepoti treba graditi.“ (Cristina M., dizajnerica namještaja)

Zagledavši se duboko u unutrašnjost Fundermax otkriva što srce želi. Iz tog razloga smo našu ponudu proširili potpuno novom Trend kolekcijom dekora i površinskih obrada, za koje se nadamo da će uskoro naći svoj put do Vašeg doma, ureda ili drugih interijera. 

Izvana sve već izgleda sasvim dobro. Ali što je s onim unutra? Mi smo se u Fundermaxu također to pitali i rješenja koja se u mnogim slučajevima mogu pronaći u vanjskim prostorima, kreirali i za interijere. Rezultat? Nova kolekcija Fundermax Trend dekora i površinskih obrada za 2021./'22.

Tu je, prije svega, trajni hit: izgled betona. U početku korišteni samo u kuhinjama, ovi dekori se sada mogu naći u širokoj paleti kombinacija kroz različite dizajne interijera. Fundermax se naslanja na ovaj trend sa našom osobito elgantnom verzijom, nazvanom „Gypsum“ koja se može savršeno kombinirati sa profinjenim drvnim dekorima ili

A vrijedi proslaviti i jedan povratak u velikom stilu: terrazzo. Sa svojim beskrajnim oblikovnim mogućnostima i varijantama od hladnije (Rolling Stones) do blago tople (Sorano), ponovno je tražen.

Neupitno je da drvo, po svojoj prirodi, izgleda dobro. Najbolji dokazi za to su izgled rustikalnog hrasta za više kontrasta, plemeniti orah s efektom sedefa (Noce Pavia) ili umirujući jednobojni dekori iz naše ponude.

Ti aktualni, trendovski pokreti osjetni su kao i jedinstvene Fundermax površinske obrade. Različitim zahvatima u površini materijala oni naglašavaju dekore i daju im na taj način prirodni izgled. Teksture (Immago), gruba haptika (Grafica), reljef (Struktura), utori (Texta) ili nježna struktura (Natura) - sve nam se to čini lijepim.

Ali ono što nam se na kraju svakog posla čini najljepšim, zadovoljni je osmijeh što ga njegov rezultat izmami na lica naših klijenata. Radujemo se Vašem osmijehu.

Za više informacija pogledajte brošuru Fundermax_Trend_Dekori_HR.pdf ili se javite predstavniku Fundermaxa u Hrvatskoj: Goran Tešić, dipl.ing.arh.; e-mail: Goran.Tesic@fundermax.biz, mob: 091 111 00 33.

www.fundermax.at