Dišite zdravo: LG DUALCOOL Pure

02/06/2020

DIŠITE ZDRAVO: LG klima-uređaji brinu o zdravlju korisnika i štede energiju!
 

LG i ove sezone postavlja standarde u industriji i premašuje očekivanja korisnika najnovijim rješenjima za klimatizaciju stambenih prostora. Serija klima-uređaja LG DUALCOOL dolazi s izvanrednim mogućnostima rashlađivanja i grijanja, sustavom filtracije koji sterilizira do 99.9% bakterija u 30 minuta te po prvi put s LG-evim učinkovitim sustavom, odnosno dodatkom za pročišćavanje zraka kod modela Pure. Značajna novost na hrvatskom tržištu je LG-ev model DUALCOOL Pure koji je istovremeno visokoučinkovit pročišćivač zraka i klimatizacijski uređaj. LG-ev ugrađeni sustav za pročišćavanje zraka uklanja mikročestice (tj. particular matter ili PM) u procesu od nekoliko koraka koristeći najprije senzor PM 1,0 pa raspršivač iona te na kraju filtar fine prašine. Ugrađeni senzor se aktivira automatski i otkriva čestice prašine veće od PM 1,0 kao i druge štetne tvari u zraku te ih neutralizira. Uz te napredne značajke važne za svježinu i zdravlje, klima-uređaj izvrsno obavlja i svoj primarni zadatak – brzo i učinkovito hladi ili grije prostor.

 

Štednja energije i praktično upravljanje

LG-evi ovogodišnji modeli klima-uređaja imaju ugrađen kompresor DUAL Inverter te za rad koriste visokoučinkovitu i ekološki prihvatljivu radnu tvar R32. Zbog dvostrukog inverterskog kompresora klima-uređaj hladi ili grije vaš prostor 40% brže u usporedbi s modelima bez invertera, uz uštedu 70% električne energije te gotovo nečujno. Novim LG-evim klima-uređajima se može praktično upravljati putem besplatne aplikacije ThinQTM za iOS i Android uređaje s bilo koje lokacije i to zahvaljujući ugrađenom Wi-Fi modulu.

 

Dišite zdravo uz 5 GODINA JAMSTVA na klima-uređaj 

LG je za sve kupce novih klima-uređaja, kupljenih od 20. svibnja do 30. rujna 2020. godine, standardno trogodišnje jamstvo produljio za dodatne 2 godine. To znači besplatan popravak i zamjenu dijelova u razdoblju od 5 godina (prema uvjetima i odredbama iz jamstvenog lista). Uvjeren u pouzdanost i trajnost svojih DUAL Inverter kompresora, LG odobrava  i posebno jamstvo od čak 10 godina na ovaj značajan dio zaslužan da klima-uređaj hladi brže i radi tiše.