Otvorenje izložbe: Caparol Hrvatska 25 godina - Every wall: Your wall of fame

18/10/2022

U četvrtak 20. listopada 2022. u 18 sati u Oris Kući arhitekture (Kralja Držislava 3, Zagreb), otvara se izložba povodom 25 godina djelovanja Caparola u Hrvatskoj Every Wall, your Wall of Fame.

Tom prigodom uz prigodnu izložbu samo nekih od referentnih objekata te fizičke uzorke raznih površina za fasade i interijer, a u sklopu programa, u 19 sati svoje projekte te iskustvo rada s našim materijalima ujedno će predstaviti arhitektonski uredi: NFO (Kata Marunica), Arhitektura Svebor Andrijević d.o.o. (Svebor Andrijević) te Atellior (Ante Marić).

Caparol je u Hrvatskoj prisutan 25 godina no na svjetskoj mapi djeluje već više od 125 godina. Kao vodeći njemački proizvođač visokokvalitetnih boja, žbuka, lakova i lazura, kao i fasadnih izolacijskih sustava, akustičkih sistema, kreativnih tehnika za interijere i fasade te proizvoda za zaštitu spomenika kulture, podova i industrijskih premaza nudimo rješenja koja vrhunski dizajn spajaju sa visokom estetskom kvalitetom, osiguravajući zdravu klimu životnog prostora.

Površine zgrada su ono što nas pokreće i razumijemo ih bolje nego itko drugi. Kako bi objekte učinili privlačnijim, održivijim i ugodnijim za život nisu dovoljni samo vrhunski proizvodi već i snažno partnerstvo te znanje koje nadahnjuje, stoga će nam biti izuzetno drago ukoliko nam se odlučite pridružiti.