TAJNI DOKUMENTI BRUKETE I ŽINIĆA U NOĆI MUZEJA

26/01/2022

TAJNI DOKUMENTI BRUKETE I ŽINIĆA U NOĆI MUZEJA

U 2022. godini održat će se sedamnaesta po redu Noć muzeja - manifestacija koja je započela 2005. godine s nekolicinom zagrebačkih muzeja, a tijekom proteklih godina prerasla je u najznačajniju manifestaciju hrvatskih muzeja i galerija.

Oris Kuća arhitekture već tradicionalno sudjeluje u manifestaciji Noć muzeja koja će se ove godine održati u petak, 28. siječnja. Tema 17. Noći muzeja je Muzeji - Između stvarnog i digitalnog, a u Oris Kući arhitekture možete pogledati izložbu Tajni dokumenti Brukete i Žinića.

Davor Bruketa i Nikola Žinić, kreativni direktori agencije Bruketa&Žinić&Grey, izložit će svoje Moleskine bilježnice. Projekti, skice, briefinzi, tajne, fotka nečije stražnjice i drugi povjerljivi dokumenti, godinama skrivani u 54 bilježnice, posjetiteljima će biti nadohvat ruke te će imati priliku kroz izloženi sadržaj zaviriti iza kulisa svakodnevnog rada kreativnih direktora. Na YouTube kanalu Oris Kuće arhitekture također će biti dostupan video razgovor s Davorom Bruketom i Nikolom Žinićem.

Dolazak je moguć isključivo uz predočenje Covid putovnice, potvrde o preboljenju (ne starije od 180 dana) ili važećeg negativnog testa.