GROHE predstavio svoj prvi monobrand showroom u Hrvatskoj

28/03/2023

Vodeći svjetski proizvođač inovativnih rješenja za kuhinje i kupaonice GROHE, u suradnji s partnerima, predstavio je svoj prvi monobrand showroom u Hrvatskoj na adresi Štefanovečka 10 u zagrebačkoj Dubravi. U prostoru su svi instalirani proizvodi u funkciji i mogu se isprobati, što GROHE monobrand showroom čini jedinstvenim na tržištu, zajedno sa servisnim centrom koji će biti dostupan svim GROHE kupcima.

GROHE monobrand showroom sadrži izložbene dijelove, kuhinjski studio i servis te zaokružuje ponudu za posjetitelje kako bi se na najbolji način upoznali s bogatim portfeljem proizvoda tvrtke. Od cjelokupnih kupaonskih rješenja i GROHE perfect match kupaonice, do najluksuznijeg dijela GROHE asortimana – GROHE SPA sustava.

„GROHE monobrand showroom značajan je korak u širenju prisutnosti tvrtke u Hrvatskoj. Jedinstveni izložbeni prostor rezultat je naših velikih ambicija i želje da svojim kupcima i partnerima ponudimo jedinstveno iskustvo i doživljaj, mjesto na kojem će se još detaljnije upoznati s visokom kvalitetom i modernim dizajnom GROHE sanitarnih rješenja. Vjerujem da je ovo sjajan način da svojim kupcima u pravom svjetlu prezentiramo ekskluzivne proizvode kojima GROHE kontinuirano pomiče granice. Želja nam je da monobrand showroom služi kao produžena ruka svim našim distributerima te kao nadogradnja naše dosadašnje kvalitetne suradnje“, istaknula je Martina Džoja Barišić, generalna direktorica GROHE za tržišta Hrvatske i Slovenije.

Tvrtka GROHE nastavlja pomicati granice kada su u pitanju rješenja za kuhinje i kupaonice, s fokusom na održive proizvode.

Za više informacija o svim proizvodima tvrtke Grohe kliknite ovdje